Van vertrouwen naar teamresultaat

Je wordt opgeleid tot een coachende teammanager. De opleiding start met het onderwerp vertrouwen, vervolgens ga je aan de slag met feedback en het aangaan van positieve confrontaties. Via de thema’s betrokkenheid en verantwoordelijkheid werk je uiteindelijk toe naar mooie prestaties, het teamresultaat.

5 Onderwerpen in 8 dagen

In de opleiding behandelen we 5 onderwerpen, verspreid over 8 dagen. Tijdens deze dagen werk je vanuit de theorie van Lencioni, in verschillende werkvormen, aan jouw leidinggevende capaciteiten.

Tussen de fasen voer je praktijkopdrachten uit op de werkvloer voor het inoefenen van de stof in je eigen context.

piramide

De opleiders

Beide opleiders, Hans Kets & Selmar Wesselink, zijn organisatiepsycholoog en teamcoach. Ze hebben veel ervaring opgedaan en zich verder ontwikkeld in ondermeer NLP, Systemisch werken en Transactionele Analyse. Voor meer achtergrondinformatie bezoek de pagina: de opleiders.

Meer over de theorie bij bovenstaand piramidemodel wordt uitgelegd op de pagina teamworkmodel van Lencioni.

Concreet resultaat

De persoonlijke groei die je doormaakt als leidinggevende uit zich in betere teamprestaties en een hogere motivatie in het team. De theorie wordt werkelijk zichtbaar in de praktijk en je zet binnen jouw team stappen op het gebied van:

  1. Onderlinge communicatie
  2. Werk-/privé balans
  3. Medewerkersbetrokkenheid
  4. Proactiviteit en besluitvorming
  5. Vrijer en blijer in je rol als leidinggevende

De voortgang van je eigen doelstellingen worden tijdens de opleiding geëvalueerd. De opleiding is op maat. We gaan vooraf met jou in gesprek om de verwachtingen goed op elkaar af te stemmen. Indien gewenst kan dit ook met het management/directie.

Persoonlijke begeleiding

Voorafgaand aan de opleiding krijg je een individueel intakegesprek met de opleiders. Indien gewenst kan hier ook jouw leidinggevende/directie bij aanwezig zijn.

Het intakegesprek resulteert in persoonlijke doelen die tijdens de opleiding bewaakt worden door de opleiders en door jou zelf.

Halverwege de opleiding worden de persoonlijke doelen geëvalueerd en waar nodig aangescherpt voor het tweede deel van de opleiding. Na het afronden van de opleiding ontvang je een certificaat.

Zin om door te pakken?

Voor meer info kun je bellen 06-22301018, mailen info@doorpakbv.nl of een bericht achterlaten.

√ Persoonlijke groei

Ik wil groeien in mijn rol als leidinggevende. Ik wil een persoonlijke ontwikkeling doormaken waar ik mijn leven lang profijt van blijf houden.

√ Samenwerking

Ik wil een team dat prettig en effectief met elkaar samenwerkt. Ik wil faciliteren in het behalen van mooie prestaties met behoud van werkplezier.

√ Effectieve strategieën

Ik wil effectieve strategieën leren, waaruit ik kan kiezen. Zo kan ik de manier die het beste bij mij past inzetten binnen mijn team, zonder een trucje te doen.

√ Verfrissende aanpak

Ik wil een interactieve, energieke opleiding van coaches die mij op een respectvolle en verfrissende manier uit mijn comfortzone halen.

DOWNLOAD DE OPLEIDINGSBROCHURE

Je naam *

Telefoonnummer

Je e-mail *

* (verplicht)

Liever met een kop koffie?

Neem contact op met 06-22301018 of mail naar info@doorpakbv.nl