“Heutink ICT heeft onder de bezielende leiding van Hans en Selmar het cultuurproject ‘Gewoon Doen!’ ingezet. Met als doel om samen te werken aan een nog meer open, hulpvaardige en proactieve cultuur. Door het project hebben we meer body en inhoud gegeven aan de nieuwe kernwaarden van Heutink ICT, te weten;

Open, Proactief en Hulpvaardig.

Aan deze drie kernwaarden is een bestaande kernwaarde opnieuw door het team toegevoegd, namelijk Plezier; hier zijn we uiteraard erg trots op. De dynamiek en bevlogenheid tijdens de sessies heeft ons regelmatig uit de comfortzone gehaald en dat zorgt voor scherpte, zelfreflectie en vernieuwende inzichten.

Met de ‘hernieuwde’ kernwaarden komen we tot focus: Waar staan we als groep voor en welke beslissingen passen hierbij? Kortom, we zijn bezig met de kern van de zaak.

Hans en Selmar, bedankt!”

 

Rogier Borggreve

Algemeen directeur Heutink ICT

Martin Kok – Eaton Industries
Manager Business Support

 

“Door de opleiding ben ik zelfverzekerder

geworden in het aangaan van nodige gesprekken

om succesvol teamwork te realiseren”

Harm Jan Stam – Oxilion
IT Manager

 

“Ik vond de opleiding top en heel persoonlijk gegeven. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven om zaken anders te bekijken. En praktische handvatten om uit te proberen wat voor mij werkt”

Gerard Roelofs – Universiteit Twente
Head of MESA+ Nanolab

 

“Eerlijke reflectie, dynamische werkvormen

en buiten de comfortzone, dat is mijn korte

beschrijving van de opleiding. Ik blijf hierin bewust

stappen zetten als leidinggevende”

Leer ook de trainers van Doorpak BV kennen

Selmar Wesselink en Hans Kets

Hans herken je aan zijn nieuwsgierige houding en Selmar aan zijn doortastende blik. Leer deze bevlogen trainers kennen op de pagina over ons.